Iedereen heeft in het leven te maken met spanningen en problemen. Dat is normaal en veelal kunnen we dit goed hanteren. Het hoort bij het leven. De spanningen en of problemen kunnen soms zo groot of hardnekkig zijn, dat we er klachten van krijgen.

Als er een samenhang is tussen uw klachten en de wisselwerking tussen de mensen in uw leven, dan kan systeemtherapie een goede behandelmethode zijn. Dit kan in de vorm van partnerrelatietherapie of individuele therapie. 


 

Is er sprake van dusdanig ernstige problematiek waarbij ingeschat wordt dat er meer nodig is dan therapie binnen de geplande afspraken, bijvoorbeeld dat er gebruik gemaakt moet kunnen worden van crisis contacten, dan is praktijk de Boer hiervoor niet geschikt.

 

Er wordt in de praktijk alleen gewerkt met geplande afspraken. Mocht er onverhoopt buiten de therapieafspraak een acute hulpvraag zijn, dan zult u contact op moeten nemen met uw huisarts of huisartsenpost.

 


Zoals gebruikelijk vindt psychologische therapie plaats binnen een behandelkamer, zo ook bij mij te Groenlo. Echter nu ik de laatste jaren meer in aanraking kom met de effecten van psychologische behandeling in combinatie met bewegen in de natuur, behoort wandeltherapie ook tot de mogelijkheid. 

 

Partnerrelatie en ouderschap goed in balans houden is een uitdagende taak anno nu. Wanneer je wil investeren in jezelf als ouder en hiermee meer rust en plezier wil ervaren in het ouderschap en partnerschap, dan is misschien een training Mindful ouderschap iets voor jou/jullie. Wannneer u hierover meer informatie wenst kan ik u een folder toe sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

Praktijk de Boer

De Bempte 38

7141 LN  Groenlo

 

E-mail: info@praktijkdeboer.nl

Tel: 06-40070400

Aangesloten bij: